^Back To Top
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
  
  
  

Uncategorised

ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ

          Управителният съвет на Настоятелство към ОДЗ № 8 „Брезичка” гр. Бургас  на основание чл. 20 от Устава  на Настоятелството свиква  общо събрание  на 16.12.2019 г. в  17,00 ч. в гр. Бургас, к-с „Славейков” до бл. 40  ДГ „Брезичка” при следния  дневен  ред:

  1. Освобождаване от длъжност членовете на Управителния съвет на Настоятелство към ОДЗ №8 „Брезичка” – гр. Бургас.
  2. Прекратяване членството на членове от сдружението.
  3. Приемане на нови членове в сдружението.
  4. Избор на нов Управителен съвет и нов Управител.
  5. Изменение на чл. 2 от Устава на сдружението.

    При липса на кворум  на основание  чл. 21 от Устава на сдружението събранието ще се проведе същия ден  в  18,00 ч. на същото място и при същия дневен ред.

 

       Председател на Управителния съвет

Посещение на Авиомузей

    На 13.11.2019 г. и 14.11.2019 г. децата от подготвителните групи "Слънчо", "Мики Маус" и Мини Маус" посетиха Авиомузей Бургас в кв. Сарафово. Там научиха много интересни и любопитни факти относно авиацията. Разгледаха с любопитство самолетите и експонатите в тях - черна кутия на самолет, пощенски марки, макети на различни видове самолети, екипировка на пилот и стюардеса, екипировка на парашутисти, турбодвигатели, кабините на самолетите и много други. 

   Вълнуващото им преживяване беше съпроводено с много снимки за спомен, които можеш да разгледаш тук /за групи Мики и Мини Маус/ и тук /за група Слънчо/.

На театър - Мъничета

   На 12.11.2019 г. ни гостува Държавен куклен театър - Бургас с приказката за приятелството "Мъничета". Децата изгледаха една забавна, цветна, наивна и много весела история, за това как в игрите на мъничетата се случват неща, които им помагат да пораснат и да научат важни истини за живота - радостта да споделяш мига с приятел, за щастието да откриваш света с приятел.

   Снимки от театъра - виж тук.

Copyright © 2019. Детска Градина Брезичка Бургас Rights Reserved.