^Back To Top
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
  
  
  

Uncategorised

Над зелената дъбрава пак Великден се задава

    Наближава Великден! В ДГ "Брезичка" се подготвяме за честването на един от най-значимите християнски празници, като се включваме в инициативата на Община Бургас под мотото "Над зелената дъбрава пак Великден се задава". Седмицата от 22.04. до 26.04.2024 г. ще бъде доста интересна и изпълнена с дейности, които ще насочат децата към опазването на природата, витамините и ползата от тях, приготовлението на великденската трапеза, боядисването на шарени яйчица и ролята на пчелите за планетата. Поканени са като гости родителите на децата по групи.

Прием за учебната

Уважаеми родители,
    Във връзка с кандидатстването за прием в детска ясла и детска градина, Ви уведомяваме, че през учебната 2024/2025 година ДГ "Брезичка" - гр. Бургас ще приеме деца за яслена група - набор 2022 и 2023 година, както и деца в първа група - набор 2021 година. Можете да се запознаете с регистрационната форма за кандидатстване чрез електронната система, която е отворена за демонстрационен период.
    На 10.04.2024 в 08:00 ч. стартира регистрацията за участие в класиране за прием на деца в детски заведения, която може да бъде извършена самостоятелно по електронен път чрез попълване на формуляра от страницата "Регистрация" или с помощта на наш служител в детската градина.
 

Участие в Благотворителна кампания за подаряване на мартенички

    Децата от четвърта група "Перлички" се включиха в традиционната благотворителна кампания за подаряване на мартенички, с които през тази година ще бъде зарадвана украинската общност в Бургас, част от Програмата за споделено учене на децата и учениците от украинския център към ЦПЛР - Бургас. За целта те предоставиха изработени 5 броя мартенички с послание.
🤍❤️
Copyright © 2024. Детска Градина Брезичка Бургас Rights Reserved.