^Back To Top
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
  
  
  

Начало

Прием на деца в първа група за учебната 2022/2023 година

Уважаеми родители,

    На 01.04.2022 година в 08:00 часа стартира подаването на заявления /регистрация/ на децата за детска ясла и детска градина в електронната система на Община Бургас.

Електронна система за записване в детска ясла/градина

    Можете да се запознаете с формата за регистрация и да си подготвите нужните данни за регистрация на децата в системата

Регистрация в електронната система

    ВАЖНО: Кандидатстването с адреса на родителя не е допустимо - регистрацията в системата задължително става по адрес на детето, като може да се избере по-благоприятния между постоянния или настоящия адрес на детето. Единствено изключение от това правило е за осиновени деца или деца от приемни семейства, при които може да се използва адреса на родителя, но само след като се докаже това обстоятелство със съответния документ.

   Детска градина "Брезичка" ще приеме за учебната 2022/2023 година деца в две първи групи - в група "Вълшебство" с учители: г-жа Донка Иванова и г-жа Диляна Шевкенова, и в група "Златна рибка" с учители: г-жа Яна Тодорова и г-жа Диана Пейчева.  Децата от яслените ни групи /набор 2019 година/, които ще бъдат приети в първа група ще бъдат разпределени както следва: деца от яслена група "Калинка" се прехвърлят в първа група "Вълшебство", а децата от яслена група "Мечо Пух" се прехвърлят в група "Златна рибка".  

Copyright © 2024. Детска Градина Брезичка Бургас Rights Reserved.