^Back To Top
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
  
  
  

Начало

Участие в кампания "Дни без пластмасови бутилки"

    Децата от Детска градина "Брезичка" се включиха в кампанията "Дни без пластмасови бутилки" организирана от Община Бургас, като цел на кампанията бе да се съберат използваните в дните от 27 до 30 май пластмасови бутилки и да ги предаде на 30.05.2019 г. в най-близкия мобилен център за разделно събиране на отпадъци.

    Продължение на кампанията е фестивалът "Рециклирай с фантазия", който ще се проведе в два последователни дни /31 май и 1 юни/ на няколко места в гр. Бургас. В програмата на фестивала са включени множество събития - информационни кампании; демонстрации; арт работилници и игри за деца; елитна изложба на автори с творби от рециклирани материали; поставяне на арт инсталации, насърчаващи разделното събиране; ревю с рокли от рециклирани материали и много други.

    На 31.05.2019 г. от 12,30 часа до сърф базата в Морската градина ще започне изграждането на огромна риба от пластмасови бутилки. Поканени са да се включат в декорацията на "рибата" всички желаещи деца и родители. Ако имате още събрани количества пластмасови бутилки - чисти, с капачки и несмачкани, можете да ги предадете на място до сърф базата на 31 май 2019 г.

Виж снимки от събитието тук.

Повече информация прочетете тук: https://www.facebook.com/events/2352943581654864/

Благодарим Ви за подкрепата на каузата!

Copyright © 2020. Детска Градина Брезичка Бургас Rights Reserved.