^Back To Top
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
  
  
  

Начало

Награждаване "Най-големият малък приятел на природата и животните - BLFAN III" 2019/2020

     Уважаеми родители,
    На 07.10.2020 г. от 10:30 часа в двора на ДГ "Брезичка" - гр. Бургас Фондация "АФА-България" ще награди с почетна грамота участниците в националните номинации за деца "Най-големият малък приятел на природата и животните - BLFAN III" 2019/2020.
    На 03.10.2019 г. в ДГ "Брезичка" децата от ПГ "Слънчо", ПГ "Мики Маус" и ПГ "Мини Маус" изгледаха постановката "Приключенията на Слончето Слай". Слончето Слай имаше рожден ден, изпълнен с приключения, в които той стана истински герой, помагайки на животните и природата. Децата зарадваха рожденика, като обещаха: "Ще пазим природата и животните!". В следващите две седмици децата рисуваха как Слай и децата помагат на животните и природата, като рисунките им бяха изпратени за участие в представителната изложба в народното събрание.
    Еко-художникът на ДГ "Брезичка" е Сияна Янкова от ПГ "Слънчо".
    Цермонията по връчване на грамоти за ДГ "Брезичка", индивидуалните грамоти и награди за децата, рисунките на които ще представят ДГ в Народното събрание, ще бъде в края на еко театъра "Приключенията на Малкия Мук". Цена на билета: 4,00 лева/дете.
Copyright © 2024. Детска Градина Брезичка Бургас Rights Reserved.