^Back To Top
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
  
  
  

Начало

Прием на деца в яслени и първи групи за учебната 2023/2024 година

Уважаеми родители,

    На 04.04.2023 година в 08:00 часа стартира подаването на заявления /регистрация/ на децата за детска ясла и детска градина в електронната система на Община Бургас.

Електронна система за записване в детска ясла/градина

    Можете да се запознаете с формата за регистрация и да си подготвите нужните данни за регистрация на децата в системата

Регистрация в електронната система

    ВАЖНО: Кандидатстването с адреса на родителя не е допустимо - регистрацията в системата задължително става по адрес на детето, като може да се избере по-благоприятния между постоянния или настоящия адрес на детето. Единствено изключение от това правило е за осиновени деца или деца от приемни семейства, при които може да се използва адреса на родителя, но само след като се докаже това обстоятелство със съответния документ.

   Детска градина "Брезичка" ще приеме за учебната 2023/2024 година деца в две първи групи - в група "Делфинче" с учители: г-жа Красимира Дейкова и г-жа Елизабет Шиварова, и в група "Звездици" с учители: г-жа Сирма Михайлова и г-жа Татяна Пенева.  Децата от яслените ни групи /набор 2020 година/, които ще бъдат приети в първа група ще бъдат разпределени както следва: деца от яслена група "Калинка" се прехвърлят в първа група "Звездици", а децата от яслена група "Мечо Пух" се прехвърлят в група "Делфинче". 

   Детска градина ще приема деца /набор 2021 и 2022/ за учебната 2023/2024 година в две яслени групи - яслена група "Мечо Пух" с медицински сестри - Даниела Момчилова и Марина Василева, както и в яслена група "Калинка" с медицински сестри - Вяра Ралева и Недялка Янкова. Децата ще бъдат разпределени в двете яслени групи по равно.

Copyright © 2024. Детска Градина Брезичка Бургас Rights Reserved.